Bij een 4D Bootcamp geven Karin Leibbrandt en ik jou in twee dagen tijd een flinke impuls voor je training thuis.

Lekker intensief
Een 4D Bootcamp is een intensieve training voor ruiter en paard. Je wordt uitgedaagd om je paard via een stabiele voorwaarts-neerwaartse tendens naar verzameling te rijden, waarbij je zelf uiteraard ook trainingsdoelen en -wensen kunt aangeven.

Omdat het een bootcamp is, wordt er getraind op het scherpst van de snede. Dit betekent dat we zo veel mogelijk verbeterpunten gaan aanpakken, zodat je flink wat huiswerk meeneemt om zelfstandig mee aan de slag te gaan.

Dag 1: Karin Leibbrandt
Op de eerste dag bekijken we gezamenlijk de filmpjes van de training van alle deelnemers thuis en gaat Karin in op theorie achter de trainingsdoelen die daaruit voortkomen. Daarna hebben alle deelnemers privéles van Karin, waarbij de andere deelnemers actief meekijken en luisteren, en stukjes van elkaar filmen als dat gewenst is.

Dag 2: Tessa Roos
Op de tweede dag gaat Tessa via theorieles, ruitertraining en jokerles in op de ruiterbalans en rijtechniek die de deelnemers nodig hebben om hun training thuis succesvol voort te zetten. Bovendien worden de rijlessen van de dag ervoor -indien nodig- verklaard en samengevat. Daarna hebben alle deelnemers privéles van Tessa, waarin ze het gevoel van de dag daarvoor opnieuw opzoeken en extra uitdagingen krijgen bovenop de eerste training.

Waarom deze opzet?
De 4D bootcamp is bedoeld om je een pittige impuls voor je training thuis mee te geven, en je oog te ontwikkelen. Zo kun je lekker aan de slag en via video leren beoordelen hoe je vooruitgang is.

Voorkennis
Bij een 4D Bootcamp verwachten we dat je bekend bent met de lesstof van de Basic Balance Dagen. Dit is een driedaagse clinic van 4D trainers, waarin je de basis van een gezonde werkhouding voor paard en ruiter leert aan de hand van theorieles, oefeningen zonder paard en praktijklessen longeren en rijden.

De kennis en vaardigheden uit de Basic Balance kun je ook opdoen in privélessen bij één van de instructeurs die aangesloten zijn bij het 4D netwerk.

Meer weten of aanmelden?
Check de agenda en neem contact op met degene die het organiseert op de locatie van jouw keuze.